3Division Wie zijn wij

Operation: Black Gold

Geplaatst: 27-11-2018

de inschrijvingen zijn geopend.....
Lees meer
Volgend evenement:over Airsoft en de Organisatie 3Division...

 

Welkom bij 3Division!   

Hier is alle informatie te vinden over de organisatie 3Division, airsoft en de events die wij organiseren.

‘Wij durven ons te onderscheiden van andere organisaties’

Wij organiseren evenementen waarbij realisme, fairplay, teamwork & veiligheid bovenaan staan.

3Division is ontstaan uit jarenlange ervaring met Airsoft events. Het gebrek aan uitdaging bij bepaalde events was voor ons doorslaggevend om het anders te doen. Door een aantal brainstormsessies en vanuit daar de nodige stappen te hebben ondernomen, is er een hecht team ontstaan van oprichters en medewerkers.
We hebben het voor elkaar gekregen om met trots te zeggen dat 3Division een mooie organisatie is die alles in huis heeft om enerverend, onderscheidend en uitdagend te zijn, voor fanatieke deelnemers vanaf 18 jaar!

Onze events worden in het verloop van het seizoen op zo veel mogelijk verschillende locaties gehouden. We maken gebruik van een doorlopende story-line en in-game props (rekwisieten) die belangrijk zijn voor het verloop van de game, maar ook om steeds weer vernieuwend bezig te zijn in een afwisselende setting. Vanuit deze doorlopende story-line wordt het mogelijk gemaakt ieder event het vervolg van het vorige event te laten zijn. De scenario’s worden bij elk event met veel zorg aangepast en bijgesteld waarbij zoveel mogelijk realisme en spanning gecreëerd wordt.

3Division zorgt voor twee Base-Commanders, in-game spelende Marshalls en een gediplomeerde EHBO’er. Er wordt samengewerkt in een hiërarchisch systeem, waardoor elke deelnemer een onderdeel is van een team. Elk team krijgt bepaalde verantwoordelijkheden toebedeeld, waar de deelnemers gedurende het event elkaars verantwoordelijkheden ondersteunen. ‘Een goede samenwerking kan alleen plaatsvinden door een open aanspreekcultuur die ons team kenmerkt.’

Het spreekt voor zich dat we de juiste vergunningen hebben om Airsoft events te organiseren. Ook zijn wij als organisatie aangesloten bij de NABV (Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging)  t.b.v. een positieve doorontwikkeling van deze sport.

Op deze site worden de deelnemers op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in het verhaal. 

Houd onze website goed in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en zorg dat je op de hoogte blijft van de aankomende events.Met sportieve groet,

3Division Crew
Onthoud mij:

Wachtwoord vergeten
       


3Division.eu is lid van de NABV.